Početna Showbiz “Nije loš frajer, ali ipak ne bih da zatrudnim” Evo sa kim...

“Nije loš frajer, ali ipak ne bih da zatrudnim” Evo sa kim bi Milan Milošević uplovio u ljubavnu šemu

Milan Milošević je oduvek bio britkog jezika, pa je tako i ovog puta bio koncizan na vrlo škakljiva pitanja. Bio je na slatkim mukama, te birao sa kojim od bivših zadrugara bi bio u vezi.

Milan Milošević, voditelj i zaštitno lice televizije Pink, otkako se vratio u “Elitu”, ponovo je glavna tema svih medija u regionu. Mnogi su se uželeli njegovih fazona i fora, ali i doskočica kojima uspeva da pomeri sve takmičare iz mesta, te napravi scene za pamćenje.

Sada je gostovao u emisiji “Lično sa” gde je odgovarao na najzanimljivija pitanja, a dotakao se i nekih bivših zadrugara. Evo o čemu je reč.

Sa Milanom su odigrali igricu “3 pa 1”, u kojoj je morao da izvlači imena poznatih rijaliti parova, te izabere sa kojim od njih bi imao s*ks, ušao u brak ili ih poslao u – korpu.

– Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, jao, majko sveta… Pa, hajde brak s njima, pa da završim u “Lazi Lazarević”! Filip Car i Aleksandra Nikolić… Pa, šta ja znam, ne bih da zatrudnim! Slatki su mi. Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, pa mogao bih da im budem neko iznenađenje, da probaju muškarca. Može brak! Videli smo kako je završio ovaj njihov brak – smeje se voditelj “Elite”, te nastavlja:

– Marko Miljković i Luna Đogani… Može! Sve može i na kraju korpa. Ana Ćurčić i Aca Bulić, pa ne znam… Nisu moja interesna sfera, ali može neka vezica, zajednička trojčica! (smeh) Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić. Sa njim može, ali još jedna riba! Može trojka, nije loš frajer. Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković… Nikako! Mislim da bi tu bilo više batina nego s*ksa. E, Dejan i Dalila Dragojević! Kad se setim koliko su imali kilograma kad su bili zajedno, mislim da nikad ne bi mogli da budemo zajedno. Sad kad su odvojeni, top su mi oboje! Tako da sa njima zajedno ništa, ali posebno može sve – ističe Milan Milošević u emisiji “Lično sa”.

sd.rs