Početna Rijaliti STRAŠNO! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NASTAVLJA POHOD PO PRODAVNICAMA, SAD POVEO I KRISTINU SPALEVIĆ

STRAŠNO! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NASTAVLJA POHOD PO PRODAVNICAMA, SAD POVEO I KRISTINU SPALEVIĆ

Nekadašnji zadrugar Kristijan Golubović nedavno je dospeo u žižu interesovanja kad je sa prijateljem krao mleko za bebe, što je naišlo na osudu javnosti, a sad je napravio scenu u jednom tržnom centru o kojoj se priča.

Kristijan je burno reagovao zbog toga što njegovoj nevenčanoj ženi Kristini Spalević prodavci nisu hteli da zamene garderobu.

Razlog je jasan, Kristina nije imala fiskalni račun, a insistirala je da joj se garderoba koju je kupila zameni.

– To je bio pravi cirkus. Kristina je došla sa garderobom koju je imala nameru da zameni. I to ne bi bio problem da je imala račun. Ona je počela da viče, preti, da histeriše. Radnici su pokušali da je obuzdaju, ali je ona terala svoje. Bila je zaista neprijatna i neprimerena situacija. Potom je razgovarala telefonom i zaposlenima poručila da stiže Kristijan – priča očevidac ovog događaja za “Kurir”.

Tako je i bilo – Golubović je stigao i odmah je počeo da se bahato ponaša.

– Insistirao je da joj se stvari zamene. Nisu ga zanimala pravila već je on terao svoje. Svašta je izgovorio. Ponašao se kao da je u rijalitiju. Žena Kristina ga je podržala. Zajedno su siktali. Čini mi se da im nisu izašli u susret ni posle te cike i vike, već da su ih usmerili na zaštitu potrošaca – zaključuje izvor za gorepomenuti medij.

  pulsonline.rs