Početna Rijaliti Produkcija izbacila Đedovića: Pročitano pismo o hitnom napuštanju “Zadruge” – Izgovorio je...

Produkcija izbacila Đedovića: Pročitano pismo o hitnom napuštanju “Zadruge” – Izgovorio je samo jednu riječ

Budući da Veliki šef vodi računa o bezbednosti svojih takmičara, poslao je pismo kojim je obavestio ovonedeljnog vođu i omiljenu osobu, da će zbog tehničkih poteškoća i radova na saniranju istih, morati da napuste hotel “Zadrugu”.

Danas su se takmičari “Elite” dva puta šokirali na samom početku nastavka emisije “Pitanja gledalaca”. Naime, prvo je u Belu kuću umesto voditeljke Maše Mihailović ušla Ana Radulović, koja je učesnike odmah obavestila da im je Veliki šef poslao hitno saopštenje.

Veliki šef je doneo odluku da iseli vođu i njegovu omiljenu osobu iz hotela “Zadruga”, a razlog je tehničke prirodu.Draga Elito, moramo da vas obavestimo da je zbog tehničkih problema i neophodnih hitnih radova u hotelu “Zadruga”, potrebno da se vođa i omiljeni večeras isele sa svim stvarima iz hotela. Taj prostor neće biti moguće koristiti narednih nekoliko dana. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo koje je pročitala Ana Radulović.

Podsetimo, ovonedeljni vođa je Marko Đedović, a njegova omiljena osoba je Jovana Tomić Matora. Oni su do večeras boravili u hotelu “Zadruga”. Nakon emisije ćete se iseliti – dodala je Ana.

– Neverovatno – prokomentarisao je Đedović.

– Ne mogu ni omiljena da budem… Nek me udari struja ili nešto – prokomentarisala je Matora.

haber.ba