Početna Vijesti Oglasila se supruga Edina Tule kojoj je on prijetio silovanjem i likvidacijom

Oglasila se supruga Edina Tule kojoj je on prijetio silovanjem i likvidacijom

Također javnost treba znati da sam zajedno s djecom sve vrijeme bila na sigurnom u svome domu i nigdje drugdje, poručila je

Supruga Edina Tule, Aida Tule, oglasila se nakon što joj je suprug jučer uputio brutalne prijetnje, a danas svoj potez opravdao navodnim društvenim eksperimentom.

– Osjećam ljudsku, moralnu i profesionalnu odgovornost, da se javno ogradim od odluka koje je Edin Tule donio, od njegove komunikacije na društvenim mrežama pa do načina kako se odnosi prema ljudima. U svemu ovome ne pružam mu nikakav oblik podrške. Nikad nijednim gestom nisam ugrozila povjerljivost odnosa sa svojim klijentima jer je nedopustivo iznositi detalje s terapija.

Izjavu dajem da se zaustavi širenje nereda i nesigurnosti.

Također javnost treba znati da sam zajedno s djecom sve vrijeme bila na sigurnom u svome domu i nigdje drugdje. I da tokom svih godina braka nikada nije bilo nikakvog oblika nasilja.

Nismo dijelom nikakvog eksperimenta. Svako od nas će odgovarati pred Jednim Sudijom, mi ne sudimo jedni drugima, ali moramo biti svjesni da svako djelo nosi sa sobom posljedice.

Uzvišeni Stvoritelj nas usmjerava na čišćenje svoje duše, pa se okrenimo u tom pravcu i neka nas ne ostavlja samim sebi ni koliko je treptaj oka – navela je Aida Tule.

avaz.ba