Početna Rijaliti “POTOPILA BIH JE U BAZEN” Isplivale prepiske sa dana svadba Matore i...

“POTOPILA BIH JE U BAZEN” Isplivale prepiske sa dana svadba Matore i Anite, Jovana poludjela od bijesa: “Ćuti i trpi, neću riječ da čujem!”

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović sklopile su brak 11. jula ove godine, a trenutno su u rijalitiju, u svađi zbog prevare koju je Anita počinila.

Anita navodno na svadbi nije htela da se zakune na večnu ljubav Matoroj, a bivša rijaliti učesnica Matea Car nedavno je otkrila prepisku sa Anitom, zbog koje je Tomićeva danima u rasulu, te je čak i zatražila razvod.

Ipak, kada je to postala glavna tema u rijalitiju, Anita je spomenula Sandru Rešić i Erminu Pašović i tvrdila da su se njih dve posvađale oko repera Vuka Moba. Tim povodom se oglasila Ermina i otkrila sukob koji je imala sa Anitom.

– Eh ovako, očigledno ne može drugačije! Dva dana pred svadbu sam ja već bila u Baru, kod Vuka i njegove mame i to nije tajna da živim kod njih kada sam u Beogradu, više puta sam to govorila u emisijama. Noć pred svadbu sam okačila stori iz auta kako idemo u Budvu: Desingerica, njegova supruga, Vuk i ja. Ko je koga je**o ili je trebalo?! Nije bila tema! Svađa se desila isključivo između mene i Anite vezano za šminku, zašto?! Desilo se jer je Matora platila kumi, Anitinoj tetki, Tijani Ajfon i kao Rešićki, gde sam ja rekla: “Divno, koliko se sećam, ja šaljem svaki put šakom i kapom kada su u “Zadruzi”, a nisu se setili da me pitaju”. Ja ne bih ni prihvatila i tu sam ja nalepila Anitu. Nek si uvalila tetku i ostale, ko je ona da određuje šta će sa Matorinim parama i rekla sam joj: “Rijaliti može da igra sa njima, sa mnom ne” i sasula joj sve u lice – napisala je on na svom Instagram nalogu, a potom je objavila prepisku sa Tomićevom, na kojoj se jasno vidi kako brani svoju partnerku i upozorava Erminu da će Anita uskoro postati njena supruga, te da očekuje od nje da se prema njoj ponaša pristojno.

– Ćuti, samo ćuti. Dođi ovde – rekla je Matora.

– Potopila bih je u bazen, Jovana – istakla je Ermina.

– Slušaj, na mojoj svadbi ima da ćutiš i da trpiš. To mi je žena, neću reč da čujem. Šta imaš kaži meni – dodala je Jovana.

– Sve najbolje! Izvinila sam se zbog tebe inače se ne bih izvinila da mi je rođena majka jer sam 100% u pravu – napisala je Pašovićeva.

– Moja svadba, ćuti i ne s**i. Je l’ treba da te molim? Ne s**i više, dođi dole – poručila joj je Matora.

  blic.rs