Početna Rijaliti OGLASIO SE OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA! Zoran iskreno o odnosu sa snajkom...

OGLASIO SE OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA! Zoran iskreno o odnosu sa snajkom Vanjom: To što je uradila nije u redu, advokat mi je rekao…

Braku Vanje i repera Nenada Aleksića Ša, učesnika “Elite”, po svemu sudeći definitivno je došao kraj. U toku je brakorazvodna parnica, a lepa Kraljevčanka vratila se u svoj grad, sa Instagrama obrisala sve uspomene s još uvek zakonitim suprugom i otpratila ga s ove društvene mreže.

Tim povodom se oglasio Nenadov otac Zoran, koji je otkrio da li je u kontaktu sa snajom Vanjom.

– Ona se sa mnom ne čuje, ali se čuje sa Cecom, snajom, valjda je takav bio dogovor između nje i Neše. Valjda je takav dogovor, da donese ona nekad stvari za Nešu, ali ona i ja se ne čujemo, i ranije smo se retko čuli… Znam samo da je trebalo da idu u sud na razvod, ona nije došla. Koliko sam ja čuo, ona valjda nije primila poziv, tako nešto, to mi je rekao advokat – priča Zoran i dodaje:

– Sa njom se ne čujem, niti se trudim, a ni ne komentarišem, znate kako sam ranije prolazio zbog toga. Ovo što sam rekao, to je istina – čuje se sa snajom, čak mislim da je bila jednom kod njih kad je dolazila u Beograd na neku svadbu, pa je tada svratila.

Prokomentarisao je i to što je Vanja obrisala sve slike sa Nenadom.

– Nema više s Nešom nikakve slike, to već dugo traje. Otkad je otišao… Njegov telefon je kod snaje. Ne znam, šta da kažem… Meni to nije u redu, ali to je njihovo. Meni je samo drago da je Nenad okej.

Za sada je, zadovoljan sinovljevim ponašanjem u “Eliti”.

– Drago mi je što je počeo da komunicira, što ne dozvoljava da ga neko… Povezuju ga s Mionom, ne dozvoljava da ga nešto poremeti i meni je to okej. Ne znam da li je svestan da je kraj ili se nada da će sve biti okej. Kada sam gledao podelu budžeta Marka Đedovića, a oni su dobri, ono što je Marko pričao njemu:”Doći ćeš svesti”, jer njih dvojica razgovaraju… To mi i govori i ne govori ništa. Uopšte ne želim da sebe ubacim u to da razmišljam da li će biti ovako ili onako. Podržaću ga u bilo kojoj varijanti. Ni ranije se nisam mešao, niti bilo šta ružno pričao, to je sve što za sada ja znam – rekao je Zoran Aleksić.

Kurir.rs/Pink