Početna Rijaliti KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I KRISTINA NAPRAVILI SKANDAL U TRŽNOM CENTRU! Prijetili prodavcima, vrištali...

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I KRISTINA NAPRAVILI SKANDAL U TRŽNOM CENTRU! Prijetili prodavcima, vrištali iz petnih žila, a sve zbog ovoga

Kristijan Golubović je glavna tema poslednjih dana, a informacije o njegovom ponašanju na javnim mestima stižu sa svih strana.

Nakon sto je Kurir objavio snimak kako žestok momak ide u krađu mleka za bebe sa kolegom iz vozdovačkog klana Zoranom Vasojevićem Ćozlom, stigle su nove vesti. Evo o čemu je reč.

Golubović je nedavno napravio haos u jednom tržnom centru zbog toga što njegovoj ženi Kristini Spalević prodavci nisu hteli da zamene garderobu.

Razlog je jasan- nije imala fiskalni račun, a insistirala je da joj se krpice koje je kupila zamene.

– To je bio pravi cirkus. Kristina je došla sa garderobom koju je imala nameru da zameni. I to ne bi bio problem da je imala račun. Ona je pocela da viče, preti, da histeriše. Radnici su pokušali da je obuzdaju, ali je ona terala svoje. Bila je zaista neprijatna i neprimerena situacija. Potom je razgovarala telefonom i zaposlenima poručila da stiže Kristijan- prica očevidac. Tako je i bilo. Kristijan je došao i odmah je počeo da se bahato ponaša, kako tvrdi naš izvor.

– Insistirao je da joj se stvari zamene. Nisu ga zanimala pravila već je on terao svoje. Svašta je izgovorio. Ponašao se kao da je u rijalitiju. Žena Kristina ga je podržala. Zajedno su siktali. Čini mi se da im nisu izašli u susret ni posle te cike i vike, već da su ih usmerili na zaštitu potrošaca.

Kurir.rs