Početna Showbiz RASKINUO VJERIDBU S VODITELJICOM GRANDA, PA ZAVOLIO DOKTORICU Ovo je nova zgodna...

RASKINUO VJERIDBU S VODITELJICOM GRANDA, PA ZAVOLIO DOKTORICU Ovo je nova zgodna djevojka Ace Sofronijevića, ovako je bivša pričala o njima

Harmonikaš Aca Sofronijević bio je u dugogodišnjoj vezi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, koju je verio. Iako su mnogi mislili da će pred oltar odvesti voditeljku do toga nije došlo, a on sada uživa u ljubavi sa zgodnom doktorkom.

Naime, Aca je letos objavio sliku sa novom devojkom, a svi su primetili da je ona itekako atraktivna i lepa. Kada je odjeknula vest da je harmonikaš ponovo u vezi, on je potvrdio priču, ne želeći da detaljiše:

– Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome.

Ovim povodom oglasila se zatim i Acina nekadašnja verenica voditeljka Sanja Ćulibrk koja je imala jasnu poruku upućenu bivšem partneru:

– Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijacu i da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo – poručila je tada Sanja za “Grand”.

kurir.rs