Početna Showbiz EVO KOLIKO LUNA I MARKO ZARAĐUJU OD JUTJUBA! Novac zaista ogroman, cifre...

EVO KOLIKO LUNA I MARKO ZARAĐUJU OD JUTJUBA! Novac zaista ogroman, cifre od kojih će vam se zavrteti u glavi, dokazi crno na bijelo

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da su posle tri godine na društvenoj mreži Jutjub zaradili neverovatnih 179.564 evra.

Kako je Marko Miljković objavio analitiku na svom Instagram profilu, podaci govore sledeće:

Za tri godine prikazivanja intime na društvenoj mreži Jutjub, koja je podrazumevala svakodnevno snimanje, Marko i Luna su za preko 100 miliona pregleda zaradili blizu 180.000 evra.

Marko Miljković otkrio koliko je zaradio na Jutjubu

– A evo i šta smo zaradili za 100 miliona i 3 godine angažovanja na YouTube-u – nije loše, biće bolje. Hvala najjači naši – napisao je Marko na svom Instagram profilu i postavio statisku gledanja videa.

Podsetimo, Luna Đogani je sredinom oktobra izašla iz bolnice, a nju je po izlasku sačekao suprug Marko Miljković koji je ćerkicu Lanu i ženu odveo kući u porodični dom.

Marko je nedavno u razgovoru otkrio kako je protekao susret Lane i male Mije, ko mu je najviše nedostajao u tim trenucima, a onda se osvrnuo na odnos sa Anabelom Atijas.

– Malopre sam ostavio Lanu u Mijinom naručju, ona je oduševljena, ne da nikome da je pipne, sve ide kroz neku priču, da i mi moramo da je uzimamo, malo je naporno. Mora da se privikne, da bude svesnija cele priče. Ono što se dešavalo u našem stanu je prava bajka, ne znam kako to da opišem, to je prava emocija, nešto najlepše u životu. Nisam se pribojavao da neće tako biti, Mija je dete satkano od ljubavi, mi smo ucrtali u nju da sve oko sebe voli, pripremali smo je za Lanin dolazak, kad god smo je pominjali ona je sve pričala u superlativu, ljubila mami stomak, predivna je bila. Jedva je čekala da dođe, nije htela da spava, napravila je pozitivan haos – rekao je Marko na samom početku razgovora za medije i priznao da je presrećan što su sve curice oko njega.

– Voleo bih da ja njih mogu maksimalno da ih razmazim, koliko je to moguće, videćemo. Presrećan sam što su sve curice oko mene. Nemam ništa protiv da sledeće dete bude dečak. Ja bih pustio Bogu da odluči kog pola će biti moje sledeće dete, ako ga bude, polako otom potom. Ako bude i treća ćerkica, neću da se bunim – rekao je Marko.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs / Blic