Početna Rijaliti PALO PRIZNANJE, A ONDA I RIJEKA SUZA! Suočavanje Matore i Anite koje...

PALO PRIZNANJE, A ONDA I RIJEKA SUZA! Suočavanje Matore i Anite koje će ući u anale svih rijalitija, konačno priznala sve gadosti

U toku je emisija “Gledanje snimaka”, učesnici su nakon odgledanog klipa dobili reč od Milana Miloševića i komentarisali.

– Ko zna šta još tu ima, rekla je prvo da nije slala slike uopšte. Ovo mi postaje ozbiljna tortura sa Anitine strane. Sinoć si imala klip gde tvoja bivša žena priča sa tvojom švalerkom, a ti nemaš poriv da ustaneš i priznaš da je ona u pravu za sve što je rekla. Anita zna da se svađa, odgovara Kačavendi. Mislim da uživa da ja budem pokunjena, da je štedim i pokazujem ljubav. Sa mnom nikad nećeš imati razgovor i šansu, ispala si žestoka smradina ovih dana. Sve mi daje na kašičicu – rekla je Matora.

– Ovo je mrcvarenje – rekao je Marko.

– Znala si da glumiš meni nervozu i da me je****š. Ne možeš da me ubediš, na svadbi nisi imala osećaj straha, već ti je bilo lepo – rekla je Matora.

-Plan je bio zajednički stan u Beogradu po izlasku – rekao je Milan.

– Ma nek mi p**** i ona i njena devojka, to nije istina. Nije raskinula zbog mene nego jer ju je devojka tukla – rekla je Anita.

– Daj mi odgovor zašto zoveš švalerku na video poziv na svadbi, a kažeš mi da nisi. Direktno mi odgovori, zašto si u tom trenutku imala želju da joj se požališ, kako si se osećala? – pitala je Matora

– Bila je poslednja osoba sa kojom sam se čula tad. Nisam bila zaljubljena, prijalo mi je, privukla me je. Ona je imala neki plan, rekla je da smo joj se ja, Ana Spasojević i Sofija Una svidele, a ja sam budala pala. Nismo imale problem, ja sam problem – rekla je Anita.

KURIR, PINK