Početna Showbiz Jelena Karleuša javno i direktno odgovorila Stoji – ovu rečenicu će zapamtiti...

Jelena Karleuša javno i direktno odgovorila Stoji – ovu rečenicu će zapamtiti dobro

Dve dive.
Jelena Karleuša je poznata kao naša zvezda koja duboko polarizuje srpsku estradu, dok je jedni napadaju (a pojedini zavide), drugi su oduševljeni njome.

Nedavno je Stojanka Novaković Stoja u jednom intervjuu istakla koliko duboko poštuje pevačicu “Alfe” i “Omege”.

Na pitanje o Karleuši, Stoja je iskreno odgovorila.

– Ja tu ženu baš, baš mnogo volim. Ona je za mene naša vanserijska priča, žena s druge planete. Da me pogrešno ne shvatite, ali Jelena Karleuša ima m**a da kaže sve što misli, da pomera granice koje niko nije do sada pomerio. Volim žene koje su jake, hrabre, koje gledaju napred u daleku budućnost – rekla je Stoja za Express.

Karleuša, koja je poznata po vrlo žestokom stavu kada je neko napadne, takođe, kada je neko pohvali ona kompliment primi sa dostojanstvom i skromnim stavom.

Stoga je Karleuša očigledno imala potrebu da se zahvali pevačici pesme “Metak” te je okačila deo Stojinog intervjua gde govori o njoj, te ju je tagovala i napisala.

– Hvala – napisala je Karli i stavila emotikon srca i emotikon šaka sklopljenih u gest zahvalnosti.

Stoja je odmah ripostovala objavu na svoj profil i dodala emotikon koji namiguje i šake koje pokazuju znak srca.

Nije prvi put da Stoja hvali Karleušu
Da Stoja voli Karleušu pokazuju i njene ranije izjave o maloj od skandala.

– Jelena je u principu toliko dobar čovek… Jelena je najbolji drug i najbolji čovek na celoj estradi, nećete verovati. Ja retko volim da komentarišem nešto o kolegama, ali ovo zaista od srca kažem – rekla je ona.

– Ona je na sceni jedno, a van scene drugo, najbolji čovek na estradi za moj pojam… Privatno je znam, kad god se na aerodromu sretnemo ona je ta koja trči da se javi kolegama, da počasti kafu, da pita kako su, je l’ sve u redu – priznala je Stoja za Senzaciju u intervju koji je dala novinarki Mirzi Vranj koji možete ispod pogledati:

POVEZAN VIDEO:

sd.rs