Početna Rijaliti “VRIJEME JE DA KAŽEM ŠTA ZNAM O ĐEDOVIĆU!” MAJKA ANITE STANOJLOVIĆ NEĆE...

“VRIJEME JE DA KAŽEM ŠTA ZNAM O ĐEDOVIĆU!” MAJKA ANITE STANOJLOVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI

Angelina Stanojlović, majka zadrugarke Anite Stanojlović, van sebe je nakon sinoćnjih dešavanja u “Eliti”, kada je njena ćerka stavljena na stub srama zbog tajnih prepiski sa Mateom Car, zbog čega Jovana Tomić Matora hitno traži razvod.

Zadrugar Marko Đedović je odmah stao uz svoju drugaricu Matoru i žestoko osudio Anitu, tim povodom sada se ponovo za domaće medije oglasila Anitina majka.

– Moraću prvo sa Đedovićem sve crno na belo, moraće da dokaže sve laži koje je izneo, pljuvačine po meni, mojoj deci, mom unučetu – započela je Angelina za Pink.rs, pa nastavila:

– Otvoriću uskoro sve karte i o Đedović i o Matoroj, znam ja mnoge stvari o njima, to ne iznosim, niti bilo kome pričam, ali vreme je. Poznato je da je od starta ne podržavam vezu Matore i moje ćerke, ali da se ove stvari rade, da se priča ovako nešto o meni, o mojoj deci, mom unučetu, stvarno nema smisla. Da se pominje tipovanje, organizovani kriminal, to nema smisla, ja se nikada oglašavala nisam, niti pojavljivala nigde, mene to ne zanima, a niko ne zna moju stranu priče. Na sud svi, Jovana, Đedović i ona kuč… Žana – rekla je Anitina majka.

Angelina je potom prokomentarisala to što je Matora promenila mišljenje o njoj.

– Do juče smo joj svi bili idealni i tašta i dete i Aleksej, a sada joj niko ne valja. Naći ću advokata, dinar mi ne treba, a sve što bude naplatio od tih gov… nek uzme za sebe. Sve ću ih tužiti – nastavila Angelina, pa je otkrila šta zna o Matei Car.

– Čula sam za nju zbog lajvova, ali ne znam ko je ona. Njih tri su bile na lajvovima, Jovana, Matea i Anita i to je sve što znam. Ja nemam društvene mreže, nikoga nisam mogla da tipuje. Sve što su rekli je laž, nema istine o tome. Da ja nisam htela da čuvam dete bez para, tu nema trunke istine. Moram da kažem da je mojoj sestri poslata poruka da neko upozori Anitu kada je bila na suđenju na Sandru Rešić, Minu Vrbaški i Anu Spasojević jer su pričale loše o njoj, ja nisam ništa govorila o tome. Niti mi je palo na pamet da se time bavim. Oni su komentarisli tamo kako ja tražim pare za decu, to nije isitina, ja radim da zaradim, da idem preko da zaradim, a oni mi pakuju takve priče. Ja sam se za moju decu mučila, kopala njive da bi oni imali sve. Sve ću ih tužiti – rekla je Angelina Stanojlović.

  pulsonline.rs