Početna Showbiz UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG BOGATAŠA Imala je i od ptice...

UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG BOGATAŠA Imala je i od ptice mlijeko, onda ju je muž pretukao zbog ove pjevačice, evo kako sad izgleda

Vlatka Pokos je osamdesetih i devedesetih bila veoma popularna pevačica, a onda je doživela tužnu sudbinu zbog čega se povukla iz javnosti, spakovala kofere, napustila zemlju i preselila se u Kanadu.

Karijeru je započela kao članica grupe “Srebrna krila” kada je zamenila Lidiju Asanović. Zatim je Vlatka Pokos uplovila u solo karijeru, a svi je pamte po pesmama “Metak” i “Ne tražim ništa”.

Međutim, njen buran i kontroverzan privatni život je bacio njenu karijeru u drugi plan, te se o njenoj aferi sa 28 godina starijim bivšim mužem Josipom Radeljakom Dikanom dosta pisalo. Njena ispovest u medijima da on želi da je finansijski uništi rasplakala je region. Josip je podigao i tužbu protiv nje, a kada je pričala o njihovoj ćerki nije mogla da zaustavi suze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)


– Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina – rekla je jednom prilikom Vlatka.

U svojoj knjizi opisala je kako je u braku postala deo posluge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

– Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu s prtljagom – navela je tada Vlatka.

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno – nekoliko puta ju je udario.

Dugo se žalila kako ne može da nađe posao, a onda je odjednom prodala stan i odselila u Kanadu. Kada je odlazila iz stana njena je komšinica priznala novinarima RTL-a kako je Vlatka uvek tvrdila da nema novca, a i kada proda stan da joj neće ostati ništa.

Vlatka se posle nekog vremena vratila u Hrvatsku, a ovog leta je radila u jednom hotelu u Splitu.

– Elokventna je i ‘naoružana’ aktivnim znanjem nekoliko svetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok nivo motivacije, a ni prijatna spoljašnjost svakako nije na odmet. Pokosino radno mesto u smislu mikrolokacije jeste aula hotela gde ima svoj prostor koji ipak nije kancelarija, nego ležernija varijanta, ‘mala uvala’ u kojoj osluškuje zahteve gostiju. Najčešće je reč o organizaciji događaja, nekih intimnijih proslava i sličnih dešavanja tokom boravka – ispričali su iz hotela za “Slobodnu Dalmaciju”.

kurir.rs/24sata.hr/Slobodna Dalmacija