Početna Zanimljivosti POGLEDAJTE PRIVOĐENJE/ Oteo djevojku u Trebinju, pa onda uhapšen u gaćama (VIDEO)

POGLEDAJTE PRIVOĐENJE/ Oteo djevojku u Trebinju, pa onda uhapšen u gaćama (VIDEO)

Nadležni tužilac ga tereti za protupravno oduzimanje slobode

Trebinjska policija uhapsila je Dubrovčanina osumnjičenog za otmicu djevojke. Osumnjičenik je priveden u prostorije Policijske uprave Trebinje. U trenutku privođenja na sebi je imao samo donje rublje i bio je bos, piše ATV.

Nadležni tužilac ga tereti za protupravno oduzimanje slobode.

– Slobode je lišen I.S. (24) u objektu u Trebinju te je priveden u Stanicu javne sigurnosti nakon što je Hrvatska policija dojavila o potencijalnoj otmici – rekla je za Hinu glasnogovornica policije u Trebinju Jovana Cvijetić. Dodala je kako je u objektu zatečena žena za koju se sumnjalo da je oteta.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su jutros zaprimili dojavu o mogućoj otmici 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije. Dubrovački policajci odmah su kontaktirali kolege iz Trebinja, koji su brzom akcijom uhapsili otmičara.

Povrijeđena djevojka je hospitalizirana u Općoj bolnici u Trebinju, gdje dužnosnici nisu željeli govoriti o njenom zdravstvenom stanju. Lokalni mediji međutim navode kako nema vidljivih povreda.

Pretresom objekta pronađena je i praškasta tvar koja podsjeća na heroin, te marihuana, dodala je Cvijetić. Otmičar je, kako se saznaje, u Trebinju bio smješten u jednom apartmanu, gdje je i lišen slobode. U toku je kriminalistička obrada.