Početna Zanimljivosti MATORA OD RIJALITIJA UZELA 500.000 €, A SVE JOJ U RASULU/ Ovo...

MATORA OD RIJALITIJA UZELA 500.000 €, A SVE JOJ U RASULU/ Ovo je njen porodični dom u Željezniku! Oronula kapija, kuća bez fasade…

Jovana Tomić Matora već godinama učestvuje u rijalitijima, a jednom prilikom otkrila je i koliko je novca zaradila za vreme provedeno u Beloj kući u Šimanovcima.

– Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske – izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik, na periferiji Beograda, nije sredila.

Naime, tokom Matorinog učešća u Zadruzi, ekipa Paparaco lova jednom prilikom snimila je kako izgleda dom Tomićevih u Železniku.

Ispred kuće može se primetiti stara ograda, kao i da je kuća nadograđivana.

Podsetimo, Matora se ovog leta venčala sa Anitom Stanojlović, sa kojom je vezu započela upravo u Zadruzi, a trenutno u rijalitiju ponovo prolazi kroz težak period, s obzirom na to da su se pojavile informacije da ju je Anita prevarila.

Ljubavnica Anite Stanojlović otkrila je i da je dobijala eksplicitne fotografije sa dana venčanja, kao i da je malo falilo da na samom činu izusti “ne”.

Učesnica Elite želela je da tetovira kapljicu vode koja je podseća na Mateu, a prepiske koje su puštene u javnost pokazuju sve detalje prevare.

https://youtu.be/5PO_kp3wJv4

kurir.rs/blic