Početna Showbiz “DVA MJESECA NAKON SMRTI SINA VRAĆAM SE POSLU!” LEJLA PROGOVORILA O OSUDI...

“DVA MJESECA NAKON SMRTI SINA VRAĆAM SE POSLU!” LEJLA PROGOVORILA O OSUDI KOJU DOŽIVLJAVA

Pevačica Lejla Leky je pre nešto više od mesec dana doživela porodičnu tragediju kada joj je preminuo sin Amar Šabić tokom vožnje autobusa, a sada je progovorila o osudi na koju nailazi od pojedinaca zbog toga što je rešila da se vrati poslu.

– Dragi moji prijatelji, hvala dragom Alahu, dao mi je snage i sabura, prvenstveno da vam se svima zahvalim na upućenim porukama i pozivima. Mnogi su me zvali i pitali da li ću ikada više zapevati jer mnogo svadbi i veselja u narednoj godini nas čeka. Mom rahmetli sinu Amaru 9. decembra je četeresnica – napisala je Lejla na Fejsbuku.

– Kao majka svog voljenog i nikada prežaljenog sina, ispratiću sve naše običaje i adete. Kroz život ću krenuti dalje sa svojim radom i druženjem, uz narod koji je bio uz mene. Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše. Gde god bih krenula, pa i dušom zapevala, u grudima će ostati i dalje bol i tuga za mojim sinom – dodala je Šabićka.

– Tako, dragi moji prijatelji, neki će me osuđivati, pljuvati, ogovarati. Život ide dalje nikada se neću osvrtati na reči nebitnih ljudi. Mog sina niko ne može voleti, žaliti, patiti za njim kao moje srce njegove majke. Tako da, dragi moji prijatelji, od 15. decembra nastavljam raditi svoj posao – objasnila je pevačica.

– Odraditi svaku svoju svirku za koju sam plaćena, a vi ćete biti moja podrška i uteha u onome što me zadesilo. Još jednom hvala vam svima na poštovanju i razumevanju. Vaša Lejla Leky – zaključila je Lejla Leky.

Pulsonline.rs