Početna Vijesti Sara Bero pronašla novi poseban objekat koji je svima preporučila (Video)

Sara Bero pronašla novi poseban objekat koji je svima preporučila (Video)

Sara Bero, poznata kao majka hrabrosti zbog svoje nevjerojatne posvećenosti i ljubavi prema svoje dvije kćerke sa Daunovim sindromom, nedavno je posjetila Banja Luku i podijelila svoje oduševljenje jednim posebnim mjestom putem svog Instagram naloga. Ona je pozvala sve svoje pratioce da dožive jedinstveno iskustvo posjete kafiću “Zvjezdica” u Domu kulture, gdje rade osobe sa poteškoćama u razvoju.

Sara je sa svojim karakterističnim optimizmom istakla nekoliko razloga zašto bi ljudi trebali posjetiti ovaj kafić. Prvo, naglasila je divan osjećaj koji ćete doživjeti u ovom posebnom okruženju. Osim toga, istakla je da je ovo mjesto gdje možete uživati u najukusnijoj kafi, ali i gdje je iskustvo plaćanja potpuno jedinstveno.

“Osim što ćete se prelijepo osjećati i popiti najukusniju kafu, nećete račun platiti uobičajeno, nego koliko vi želite,” objasnila je Sara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Bero (@berosara_official)

Ovaj inovativni pristup plaćanju, koji ide ruku pod ruku s idejom inkluzivnosti, dodatno naglašava važnost podrške zajednici osoba s poteškoćama u razvoju. Sara je svojim pozivom željela podstaći ljude da ne samo dožive ovo jedinstveno iskustvo, već i da podrže inkluzivne poslovne prakse koje pomažu u stvaranju ravnopravnog i podržavajućeg društva. Njeno angažovanje i podrška nastavljaju inspirisati mnoge širom svijeta.

Senzacija.ba