Početna Showbiz OVO SU BRAT I SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA PO MAJCI: On je igrao...

OVO SU BRAT I SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA PO MAJCI: On je igrao za Real Madrid, a ona je izrasla u pravu ljepoticu (FOTO)

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, oženjen je pevačicom Aleksandrom Prijović, zbog čega je njegov privatan život izložen javnosti.

Boba Živojinović je Filipa dobio iz ljubavi sa Zoricom Nakić, koja se kasnije udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim ima dvoje dece Ivu i Maria.

I dok su svi oduševljeni Ivinom lepotom, Mario je poznati košarkaš, a u jednom trenutku je igrao za Real Madrid.

– Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim – rekao je ovaj mladi sportista u jednom intervjuu.

Inače, Filip je pre izvesnog vremena na svom Instagram profilu objavio fotku sa bratom i sestrom, na kojoj su njih troje zagrljeni, a osmeh su raširili od uva do uva, i upravo on govori o tome koliko su bliski.

Filip je posebno vezan sa svoju sestru Ivu. Njih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku da provode vreme zajedno. Takođe, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat, a poslednji put smo imali prilike da je vidimo na Filipovom Instagramu i možemo slobodno reći da je prava lepotica.

Kurir.rs/Blic