Početna Vijesti OČUH OBJAVLJIVAO VIDEO MODRE BEBE! Dan prije hapšenja kačio uznemirujuće snimke: Bahatio...

OČUH OBJAVLJIVAO VIDEO MODRE BEBE! Dan prije hapšenja kačio uznemirujuće snimke: Bahatio se i glumio žestokog momka, slikao se sa Golubovićem

Aleksandar K. (20), očuh koji se sumnjiči da je tukao sedmomesečnu bebu, samo dan pred hapšenje je na društvenim mrežama objavljivao snimke bebe, na kojima se vide modrice na licu deteta.

Pre samo nekoliko dana, uoči razotkrivanja strašne priče iz Kraljeva, Aleksandar K. je na društvenim mrežama objavio snimak bebe u naručju svoje majke Ivane I. (19).

Snimak bebe sa modricama na licu
“Blic” je došao u posed video snimka na kojem se vidi kako beba ima modrice na licu.

Dok u pozadini ide radosna dečja muzika, na snimku se vidi kako beba na svom licu ima modrice, gotovo ceo obraz joj je plav i otežano diše.

Snimak je objavljen 6. novembra, a nije poznato da li je tog dana i nastao.

Pored ovog snimka, ono što dodatno uznemirava je i to što se na društvenim mrežama oglasila i Ivana I., majka bebe.

Ona je na dan kada je uhapšen Aleksandar K., dok je njena beba bila u bolnici, objavila svoju fotografiju uz ljubavnu pesmu koja ide u pozadini.

Nedelju dana pre nego što je slučaj otkriven ona je objavljivala snimke sebe i bebe, a komentare im je ostavljao Aleksandar K.

– Volimo tatu – napisala je Ivana njenom suprugu i očuhu njene ćerke.

I Aleksandar je redovno objavljivao fotografije sebe i bebe, uz reči: “Ćerka moja”.

Dok je objavljivao “srećne” fotografije, ispostavilo se da je tukao bebu, dok je svoju suprugu Ivanu slao da ide u prodavnicu.

Beba imala unutrašnje krvarenje
Strašna istina je otkrivena nakon što je beba primljena u bolnicu sa brojnim jezivim povredama – prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

– Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu – kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Dete je zbog težine povreda prebačeno za Beograd, a očuh je uhapšen u bolnici, dok je čekao za prijemnim šalterom.

Aleksandar K. je došao u bolnicu kako bi se raspitao o stanju bebe, a odmah su ga opkolili policajci i uhapsili.

Kako je ispričao za “Blic” deda zlostavljane bebe, Aleksandar K. mu je tražio novac jer je išao u Beograd, kako bi saznao stanje deteta.

– Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno – priča naš sagovornik.

Majka je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

Bahato ponašanje očuha
Da je Aleksandar K. problematičan i nasilan potvrđuju i informacije da je fizički nasrnuo na oca i dedu svoje supruge Ivane, nakon čega su se sa detetom odselili iz Vrnjačke Banje u Kraljevo.

Takođe, Aleksandar K. se na društvenim mrežama hvalio svojim bahatim ponašanjem i glumio je opasnog momka- slikao se dok drži palice, snimao se dok pije, puši i sluša besnu muziku.

On je objavio i snimak sebe dok šeta ulicama grada i napisao je: “Podzemlje Kraljeva”.

Očuh iz pakla kačio je fotografije i sa osuđivanim kriminalcem Kristijanom Golubovićem.

Očuh koji je tukao bebu i Kristijan Golubović
Aleksandar K. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu i njemu je određen pritvor.

Kako je ispričao Ivan, deda devojčice, biološki otac nije želeo da prizna dete, a Ivana je počela da se zabavlja sa Aleksandrom dok je bila trudna.

Nakon toga su se venčali i počeli da žive zajedno.

blic.rs