Početna Zanimljivosti ZVEZDA GRANDA POČELA DA “PRODAJE” SVOJU INTIMU NA SAJTU ZA ODRASLE, PA...

ZVEZDA GRANDA POČELA DA “PRODAJE” SVOJU INTIMU NA SAJTU ZA ODRASLE, PA OSTALA BEZ PRIJATELJA: Sve radim zbog svoje budućnosti

Mnoge je šokirala pevačica Tamara Radmilović kada je otkrila da je otvorila profil na sajtu za odrasle.

Zbog te svoje odluke ona je razočarala i neke iz svoje blizine. Tačnije, sa jednom prijateljicom je prekinula kontakt zbog tog svog profila.

Naime, ova bivša učesnica “Zvezda Granda” nedavno je za medije otkrila kako je njena porodica reagovala kada im je saopštila kako zarađuje.

– Svi su moji obavešteni. Baba, mama, tata, brat… Nije njima još jasno šta se tamo dešava. ali u principu od tate uvek imam podršku, mama nije presrećna, ona svašta nešto misli da se tu dešava, ali shvatiće valjda vremenom da je sve to što ja radim dobro za moju budućnost – rekla je Tamara za portal.

Ona je priznala da je zbog ovakvog načina eksponiranja prekinula jedno prijateljstvo.

– Da, bukvalno je jedna osoba otišla iz mog života. Ne želim da je imenujem, ženska osoba, neko za koga sam mislila da mi je prijatelj, ali jednostavno hvala što je otišla, jer vidim da mi nije prijatelj kada je meni bilo najteže da to otvorim i da obelodanim, imala sam svoje razloge zbog kojih sam to želela da otvorim. Mislim da ako neko u nekim lošim trenucima nije tu za mene da jednostavno ni ne zaslužuje da bude moj prijatelj – bila je iskrena naša pevačica.

kurir.rs