Početna Showbiz PRIJA UHVAĆENA SA BLAŠKOM NA AERODROMU: Pjevačica bez trunke šminke, sa sunčanim...

PRIJA UHVAĆENA SA BLAŠKOM NA AERODROMU: Pjevačica bez trunke šminke, sa sunčanim naočarama usred mraka, a evo šta je on radio VIDEO

Ekipa emisije “Paparazzo lov” vredno je radila i proteklih sedam dana, te ispratila sva dešavanja vezana za poznate, a kao i uvek, na kraju vikenda stacionirali su se na aerodromu “Nikola Tesla” i ispratili poznate ličnosti koje su se vraćale iz inostranstva.

Pevačica Aleksandra Prijović, koja trenutno na turneji “Od istoka do zapada”, a u pauzi između spektakularnih koncerata vredno nastupa širom Evrope.

Priju su usnimili kako se vraća sa jednog od nastupa, a društvo joj je pravio menadžer Danijel Blažić Blaško, koji je vukao kofere. Iako je bila umorna i bez šminke, pevačica je i dalje blistala.

Na aerodromu je snimljen i pevač Sloba Radanović, koji je jedan od najtraženijih pevača na našim prostorima i skoro svakodnevno nastupa.

Osim Slobe, iz inostranstva su stigle i njegove kolege Ana Bekuta, Vesna i Đole Đogani, kao i pevač Dado Polumenta. Nešto ranije na aerodrom je stigao Dragomir Despić Desingerica, kog je poljubila i dočekala supruga.

kurir.rs/republika