Početna Rijaliti MILJANI KULIĆ UKAZANA POMOĆ! Nije prestala sa plakanjem, počela da se trese

MILJANI KULIĆ UKAZANA POMOĆ! Nije prestala sa plakanjem, počela da se trese

Otkako je Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana kročio u Belu kuću i postao ravnopravni takmičar najpopularnijeg rijaliti formata, “Elite”, reklo bi se da je nastala prava pometnja u Šimanovcima.

Njih dvoje su bili prilično bučni i burnih reakcija, te je sve kulminiralo Miljaninim suzama. Sada su Kulićeva i Zola odlučili da nastave svoj razgovor u kome mu je ona priznala sve.

– Šta ti Miljo izgubi, nikada više takve nogice i takvog muškarca – rekao je Zola.

– Dobro, ti pokušavaš da me isprovociraš – rekla je Miljana.

– Jedini sam Miljo ja spas, da ti ga vratim, možda postoji šansa. Šalim se, ne bih ti tu uslugu učinio nikada. Znam šta navodim i šta pričam, kako ćeš u kuću gde je on bio – rekao je Zola.

– I kuća mi se zgadila, sve me podseća na njega. Nisam tu živela od kada je otišao. Možda se Bog smiluje i dogodi se čudo – rekla je Miljana, plačući.

– Emotivno sam polupana, ja sam tražila da odem sa Rajskog ostrva kada smo bili tamo – dodala je Miljana dok se tresla.

– Taj tvoj pokušaj mog maltretiranja ti neće dobro doneti. Znam da se nećeš povući i da možeš ići do kraja. Tebi bi najgore bilo ono što misliš da je najbolje. Kada bi sa njim opet bila, bila bi sprda*ina – rekao je Zola.

– Svetim ti se za sve što mi radiš ovih dana. Prvi si počeo – rekla je Miljana.

– Ti sinoć govoriš Bebici kako njegova devojka gleda u mene. Ti Miljo hoćeš njih da rastaviš. Za sve, uvek ja najgori – rekao je Zola.

– Idem da obiđem teren – rekla je Miljana kojoj je naglo pozlilo, a Zola joj je pritekao i ukazao pomoć.

Detaljnije o ovoje temi, pogledajte u narednom video zapisu:

Kurir.rs