Početna Showbiz PEJA BAŠ SMRŠAO NAKON RAZVODA OD 25 GODINA MLAĐE: Sin mu napravio...

PEJA BAŠ SMRŠAO NAKON RAZVODA OD 25 GODINA MLAĐE: Sin mu napravio skandal na rođendanu Đanijeve ćerke, a evo gdje je on uhvaćen

Voditelj Zoran Pejić Peja posle pet godina braka razveo se od svoje 25 godina mlađe supruge Dragane Pejić sa kojom se venčao na Ibici.

Ekipa emisije “Paparaco lov” snimila je voditelja u gradu dok je završavao svakodnevne obaveze, a mnogi su primetili da je znatno smršao. Peja je, najpre bio na trening, zatim u jednoj privatnoj klinici, a kasnije i otišao sa prijateljem na piće.

Podsetimo, Peja se oglasio nakon razvoda.

– Evo i zvanične objave sa moje strane, drage moje kolege novinari bili ste strpljivi. Želim da vas obavestim da već četiri meseca Dragana i ja ne živimo zajedno, rastali smo se. Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari – rekao je on, piše Grandmagazin.

Peja je jednom priliko priznao za medije da bi voleo da on i Dragana dobiju dete.

– Voleo bih da imamo bebu. Najveća sreća i najveći uspeh u životu su deca. Ja sam moje roditelje obradovao, jer sam postao čovek, nisam postao prevarant i probisvet. Tako bih i ja bio srećan da moja deca u budućnosti budu poštena i dobrti ljudi. To je uspeh.

Inače, nedavno je njegov i sin Zlate Petrović, Jovan Pejić napravio skandal na rođendanu ćerke Radiše Trajkovića Đanija.

BONUS VIDEO:


kurir.rs/paparaco lov