Početna Rijaliti NOVA DJEVOJKA STEFANA KARIĆA BRUTALNO ZGODNA! Baškare su u Dubaiju, u minijaturnom...

NOVA DJEVOJKA STEFANA KARIĆA BRUTALNO ZGODNA! Baškare su u Dubaiju, u minijaturnom bikiniju poziraju na bazenu (FOTO)

Bivši zadrugar Stefan Karić trenutno uživa u ljubavi sa novom devojkom Andreom sa kojom je otputovao u Dubai. Stefan i Andrea neretko objavljuju fotografije i snimke sa ove luksuzne destinacije, a poslednja objava izazvala je pravu lavinu na mrežama.

Naime, Andrea i Stefan su pozirali pored bazena u skupocenom hotelu u kom su odseli. Ona je pozirala u minijatunom bikiniju koji je istakao njeno preplanulo i zategnuto telo, pa komentarima se ne vidi kraj: “Prezgodna”, “kakva žena”, “prelepi ste”…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Karic (@karic___stefan)

Podsetimo, Stefan je nedavno govorio o vezi sa Andreom, te otkrio da li planiraju da stanu na “ludi kamen”.

– Bračni status je i dalje pod znakom pitanja! Naravno, još nismo došli do toga, ali , što se tiče ljubavnog života, zadovoljan sam i srećan, kako sam i oduvek i želeo. Zajedno smo tri meseci, upoznali smo se na moru. Da, teško je sakriti od javnosti moj život i moje veze, tako da smo odlučili da obelodanimo našu vezu i pokažem sa kim sam u vezi. Previše sam imao veliki pritisak, počeli su da kopaju i povezuju me sa svim i svakim, hteo sam da obelodanim i stanem na put tome – istakao je Karić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Karic (@karic___stefan)

– Ona je devojka iz totalno drugog sveta, nije iz sveta medija, njoj to ne odgovara. Nije neko ko je s nekim zbog lajka i ona je normalna devojka, ne prija joj što se sve ovo dešava – otkrio je bivši zadrugar.

Inače, starleta Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

BONUS VIDEO:

kurir.rs