Početna Showbiz RADAŠINOVA ŽENA ZLATKA ISPRED TROŠNE KUĆE PROGOVORILA O POKOJNOM SUPRUGU: “Nije htio...

RADAŠINOVA ŽENA ZLATKA ISPRED TROŠNE KUĆE PROGOVORILA O POKOJNOM SUPRUGU: “Nije htio da ide kod ljekara, ja sam ga tjerala…”

Zlatka, supruga bivšeg učesnika “Velikog brata” i “Farme”, Radiše Miljkovića Radašina, koji je juče sahranjen u svom rodnom mestu, govorila je o pokojnom suprugu.

Radašinova porodica i ostala rodbina okupila se juče na groblju u mestu Ljupten kod Aleksinca, gde su ga ispratili na večni počinak.

Njegova supruga Zlatka nakon sahrane skupila je snage i za domaće medije progovorila o pokojnom, voljenom Radašinu.

Kako je otkrila, problem sa nogom imao je još dok je bio u rijalitiju, te iako je ona insitirala da ide kod lekara, on je to godinama odbijao.

– Nije baš toliko bio bolestan, ali nije hteo da ide kod lekara. Šta da mu radim, ja sam ga terala, a on kaže: Šta ću, preživeo sam ja”. Umesto da dočeka unuče… Šta smo dočekali? Samo od ćerke, a od unuke od sina nismo, sad treba da se porodi krajem aprila… Od ćerke je dočeko dva praunuka – rekla je ona.

Podsetimo, ekipa Kurira posetila je rodno mesto bivšeg rijaliti učesnika gde je on i sahranjen.

Veliki broj komšija i Radašinovih prijatelja okupili su se ispred njegove kuće, odakle su krenuli ka groblju gde će Miljković večno počivati.

– Žao nam je jako. Bio nam je prvi komšija, lepo smo se slagali. Eto, Zlatka njegova ostade sama, njoj je najteže – rekla je jedna komšinica.

– Počela je noga mnogo da ga boli, ali nije hteo da ide kod lekara. Sve vreme je kod kuće sedeo – rekla je žena koja je član porodice, ali je zamolila da se ne spominje ime.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs/Telegraf