Početna Showbiz Severina nakon suđenja: Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u...

Severina nakon suđenja: Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u prsa

Ova jedna mi se dirala u dijete tako što je naredila da mi se dijete psihički i fizički zlostavlja, za što imam dokaze, rekla je pjevačica

Završeno je današnje ročište protiv Severine na Općinskom sudu u Zagrebu. Advokat pjevačice Čedo Prodanović zatražio je od suda da se postupak zatvori za javnost zbog zaštite privatnosti njenog maloletnog djeteta, s čime su sve stranke bile saglasne.

Ipak, Severina je dala izjavu nakon što je izašla iz sudnice, a oglasila se i na društvenim mrežama.

Što biste vi napravili na mom mjestu?
– Ukratko… Ova jedna mi se dirala u dijete tako što je naredila da mi se dijete psihički i fizički zlostavlja, za što imam dokaze koji stoje u mojoj kaznenoj prijavi, a koja i dalje stoji u nekoj ladici. Ali DORH-u to nije važno, već kome sam rekla “Krivonoga babo”. A ova druga se sastajala sa Gzimom Redžepijem, koji mi je također radio ditetu o glavi u Poliklinici za djecu. Između ostalog, zbog njih dvije su mi oduzeli dijete na pravdi Boga, na 20 mjeseci. Nadam se da sam ovim svojim, kako oni to zovu, “nametljivim ponašanjem” postigla to da im više nikad ne padne na pamet da naude bilo kojoj majci ili bilo kojem djetetu. U protivnom, eto mene opet! Što biste vi napravili na mom mjestu? – poručila je na društvenim mrežama..

– Jednostavno su mi dirali u dijete. Ne znam što biste vi napravili da ste na mom mjestu. Ovo je situacija gdje, umjesto da vas država štiti i da vam štiti dijete, oni su protiv mene podigli optužnicu za djelo nametljivog ponašanja. Jer sam dvjema ženama uključenim u postupak poslala SMS poruke, koje me pritom nisu ni blokirale. Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom – rekla je Severina, prenosi 24 sata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u ladici po bespućima državnog odvjetništva
– I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje s pozicija moći. Naime, i one su bile upletene u to da mi se uzme dijete na 20 mjeseci. Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u ladici po bespućima državnog odvjetništva i to je problem ove države. Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba, jer u Splitu stvarno imam raznih izraza, a po izjavama našeg predsjednika Milanovića, koji naziva ljude raznim imenima…. A drugu preblajhana plavuša, što je također nešto što spada u kolokvijalni govor. Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u prsa – zaključila je Severina.

Avaz.ba