Početna Rijaliti KĆERKU BACILA U NJEGOVE KANDŽE? MARIJA UMALO PRESVISNULA KADA JE SAZNALA BEBICINU...

KĆERKU BACILA U NJEGOVE KANDŽE? MARIJA UMALO PRESVISNULA KADA JE SAZNALA BEBICINU DIJAGNOZU: “LEŽAO JE NA PSIHIJATRIJI”

Učesnik “Elite”, Nenad Macanović Bebica ne prestaje da iznosi gnusne detalje intime Miljane Kulić, te je namerno dovodi do ludila, a tokom jednog okršaja Bebica ju je čak i gurnuo u bazen.

Iako nikada do sada nije pokazivao agresivno ponašanje, on ne bira način da povredi Miljanu, a Marija Kulić se navodno plaši da ovo ne izađe na zlo.

Marija je šokirana stepenom Nenadovog bezobrazluka i sebe krivi za ovo što se Miljani dešava:

– Marija je jako teško zbog svega što Miljana preživljava, žena je van sebe. Bebica je živeo u njihovoj kući toliko dugo, a da čoveka nisu ni upoznali. Marija sad krivi sebe što je forsirala ćerkinu vezu sa Bebicom. Živa se pojede žena. Znate kakve strašne poruke njoj stižu. “Spasite ćerku, on će je ubiti golim rukama, on je psihopata ima lice ubice”. Marija noćima ne spava. Čula je da se Bebica vodi kao neuračunljiv i da je ležao na psihijatriji, ali još nema dokaz za to, izgleda da je to od svih uspeo da sakrije. Plaši se da Miljani ludak ne presudi – govorio je za Svet izvor blizak porodici Kulić.

Marija je svesna da je Bebica bio sa Miljanom dok mu se nije ukazala prilika da uđe u rijaliti. Sad za sve krivi sebe jer je Nenad bio njen izbor, a ne Miljanin. Ne može da veruje da je toliko omanula u proceni, a Siništa je teši da Bebicu ni psihijatar ne bi provalio koliko se dobro pretvarao dok je bio u Nišu i da su oni mislili sve najbolje, ali je ispalo drugačije.

Podsetimo, Miljana i Bebica su se svađali u više navrata, a na svoj odnos su izgleda definitivno stavili tačku, što dokazuje i Macanovićevo druženje sa učesnicom “Elite” Teodorom Delić.

BONUS VIDEO:

pulsonline.rs