Početna Showbiz BORIS NOVKOVIĆ SE RAZVODI PO ČETVRTI PUT? Njegova 25 godina mlađa žena...

BORIS NOVKOVIĆ SE RAZVODI PO ČETVRTI PUT? Njegova 25 godina mlađa žena više nije htjela da ćuti, sve je ispričala!

Pre nekoliko meseci regionalni mediji pisali su naširoko o tome da se Boris Novković razvodi od od četvrte supruge, manekenke Iris Volf, sa kojom je u braku četiri godine.

Priče o razvodu pevača i njegove 25 godina mlađe supruge traju već neko vreme, a o tome se dodatno pričalo, jer su susedi na zagrebačkom Maksimiru, koji ih već neko vreme nisu videli zajedno, otkrili da na njenim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf

Ako je suditi po društvenim mrežama, da se zaključiti da par više nije zajedno. Iris redovno deli fotografije sa njihovom decom, dok na njima Borisa nema niti u tragovima. Što se tiče njegovog profila na Instagramu, jedino o čemu on piše su koncerti i muzika.

Boris i Iris venčali su se u tajnosti 2019. godine, a u bračnoj zajednici dobili su dvoje dece.

Oni su se samo nekoliko meseci posle venčanja rastali, o čemu je pevač tada otvoreno pričao.

– Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo u dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Ni ja ni Iris nismo spomenuli reč razvod – rekao je tom prilikom pevač, koji je potom izgladio odnose sa Iris, dok sada, po svemu sudeći, ponovo nisu zajedno.

Kurir.rs / Story