Početna Zanimljivosti EVO PO KOME JE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ DOBILA IME: Koleginica prvi put...

EVO PO KOME JE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ DOBILA IME: Koleginica prvi put progovorila o osjećanjima “Posjetili smo je Beču…”

Dragana Mirković ime svojoj ćerki Manueli dala je po pevačici čuvene grupe Tvins Manueli Đurović, koja je zajedno sa bratom Nenadom Kostreševićem harala muzičkom scenom krajem devedesetih.

Njih dvoje su godinama bliski prijatelji s folk pevačicom i često se posećuju, a imali su priliku i da sarađuju i nastupaju zajedno.

Prema saznanjima Kurira, Mirkovićeva je bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, pa je tako odlučila da svojoj naslednici da ime po njoj. Kada je već bila u poodmakloj trudnoći, saopštila je lepe vesti pevačici Tvinsa, koja je bila iznenađena i počastvovana njenom odlukom.

– Malo sam iznenađena što imate tu informaciju (smeh) – rekla nam je Manuela kada smo je pozvali za komentar i pojasnila kako je izgledalo njeno druženje s Draganom.

– Mi se zaista jesmo tih godina dosta družili s Draganom, imali smo i zajedničku turneju po Bosni. Grupa Tvins je bila gost na njenoj turneji i tako se naše prijateljstvo s Draganom intenziviralo. Kada je drugi put bila trudna, posetili smo je u Beču, bila je u osmom mesecu. Baš sam je pitala da li je razmišljala o imenu, a Dragana mi je rekla da je imala dva imena u opticaju, ali da je tog momenta sigurna koje će ime dati bebi. Tako da, eto, ja sam doprinela da se odluči za ime Manuela – ispričala je pevačica grupe Tvins za Kurir.

Dragana je svoju mezimicu rodila u junu 2002, a dve godine ranije dobila je sina Marka. Oboje su doneli odluku da ne žele da budu javne ličnosti i da se eksponiraju iako im je majka jedna od najpopularnijih pevačica, a i sami su talentovani za muziku. Manuela je izrasla u pravu lepoticu, o čemu svedoči i poziv čuvenog kreatora Filipa Plejna, koji joj je pre dve godine predložio da bude model, što je ona odbila.

Kćerka Dragane Mirković donijela šok odluku! Manuela Bijelić se oglasila javno: Zbog zloupotrebe mojih fotografija...

kurir.rs