Početna Showbiz LUNA OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU KĆERKE LANE: Predstavila svijetu drugu mezimicu, a ponosna...

LUNA OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU KĆERKE LANE: Predstavila svijetu drugu mezimicu, a ponosna baka Anabela se odmah oglasila

Luna Đogani pre mesec dana na svet donela još jednu devojčicu po imenu Lana, a mnogi joj zavide na vitkoj liniji nakon porođaja.

Marko Miljković neretko objavljuje idilične trenutke iz zajedničkog doma, ali i simpatične klipove ćerke Mije koja čuva svoju mlađu sestru.

Luna se sada pohvalila na Instagramu i prvi put objavila fotografiju malene Lane, koja kod sebe u rukama drži ukrasnu drvenu pločicu sa natpisom “Pozdrav svete”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

– Danas sam napunila mesec dana! Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti. Mama, tata i sestra su me vodili na neko slikanje, da vam kažem ja sam sve vreme spavala, a jedna divna teta me je slikala i jako mi je prijao njen glas. Lana – napisala je Luna u objavi.

Ubrzo nakon objavljivanja, oglasila se i ponosna baka Anabela Atijas koja je napisala u komentaru “Lane Moje Lepo”, na šta je Luna odmah uzvratila srcima.

Kurir.rs