Početna Showbiz ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POSLIJE PAKLA SA STEFANOM UTJEHU NAŠLA U NJEMU! Uhvaćena u...

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ POSLIJE PAKLA SA STEFANOM UTJEHU NAŠLA U NJEMU! Uhvaćena u društvu bivšeg dečka, njen osmijeh sve govori

Pevačica Aleksandra Mladenović proživela je pravu agoniju zbog bivšeg dečka kojeg je prijavila za pretnje ubistvom i samoubistvom, a sada je potezom iznenadila mnoge.

Naime, kako i sama kaže, Alekasndra do sada nije imala sreće na ljubavnom planu. Od bivših partnera je doživljavala brojne neprijatne situacije koje su dosta uticale na nju, ali jedan od njih ostao joj je pravi prijatelj do danas,i ako njihov emotivna veza nije uspela.

U pitanju je njen kolega Uroš Živković sa kojim je pjevačica bila kada su oboje bili na početku karijere.

U pitanju je njen kolega Uroš Živković, sa kojim je pjevačica bila kada su oboje bili na početku karijere.

Dokaz da sa bivšim partnerom može da ostane u dobrim odnosima je i nova fotografija kojom se Aleksandra pohvalila pratiocima na svom Instagram nalogu. Mladenovićeva je obavestila fanove da vreme provodi sa Urošem.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno govorila o bivšem dečku kojeg je prijavila policiji.

– Predivan je bio tokom veze nismo imali nikakvih problema, samo sam naprasno došla do saznanja i svega i teško mi je da pričam o tome uznemirim nisam spremna. Ne bih pričala, on ima zabranu prilaska neka tako i ostane. Nije obrisao slike ali dobro to je njegova stvar – rekla je Aleksandra Mladenović.

kurir.rs/blic