Početna Showbiz Duša puca od bola na sahrani: Majka Aleksandra Kodića ne može da...

Duša puca od bola na sahrani: Majka Aleksandra Kodića ne može da pusti kovčeg (VIDEO)

Majka Aleksandra Kodića, koji je u petak preminuo u snu, stegla je beli kovčeg prekriven vencima u kojem je njen sin i nema snage da ga pusti.

POVEZAN VIDEO:

Scena koja slama srca dok dva sveštenika drže opelo u kapeli na Lešću je svakako trenutak kada su Aleksandrovi roditelji prišli kovčegu. I dok majka Jasna nije mogla da prestane da dodiruje i grli kovčeg, njen bivši suprug Mirko pridržavao ju je da ne padne.

Nakon reči jendog od sveštenika, svi su zaplakali:

– Gospod nek upokoji u Carstvu Nebeskom dušu sluge svoga Aleksandra i nek ga nastani tamo gde pravednici počivaju! Neka podari i utehu svima vama ožalošćenima na ovaj tužan dan, kad mi plačemo a Aleksandrova duša se veseli. Bog nek mu dušu prosti – rekao je na opelu sveštenik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Ogroman broj ljudi okupio se na groblju Lešče kako bi ispratili Aleksandra koji je upetak zaspao i više se nije probudio.

Među poznatima koji su došli da isprate Aleksandra na večni počinak je Dejan Bodiroga, bivši košarkaš, porodica Šaulić, Gordana sa ćerkom Sanelom i zetom Batom u tišini se pojavila ispred kapele. Dragan Kojić Keba, kum Mirka Kodića, pojavio se na beogradskom groblju. Podsetimo, Mirko je venčao Kebu i Olju. Tu su i Zorica Brunslik i Miroljub Aranđelovuić Kemiš, kao i Zlata Petrović, Nada Topčagić, Goca Božinovska, kao i Hasan Dudić i Acko Nezirović.

Informer.rs