Početna Showbiz UMRLICA KODIĆEVOG SINA SLAMA SRCA: Evo kada će Aleksandar biti ispraćen na...

UMRLICA KODIĆEVOG SINA SLAMA SRCA: Evo kada će Aleksandar biti ispraćen na vječni počinak (FOTO)

Otkrivamo kada će sin Mirka Kodića, Aleksandar, biti sahranjen!

Sin čuvenog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je 28. oktobra u snu, a kako Republika sanzaje, sahrana će obaviti u sredu, 1. novembra u 14:30 časova na groblju Lešće, dok će opleo početi pola sata ranije, u 14 časova.

– Akeksandar Kodić (1991 – 2023) iznenada je preminui dana 28. oktobra 2023 godine. Sahrana će se obaviti u sredu, 1. novembra 2023. godine u 14:30 časova na groblju Lešće. Opelo počinje u 14:00 časova. Ožalošćeni, majka Jasmina, otac Mirko, braća Vladimir i Aleksandar, sestra Rebeka, ujak Zoran, ujna Biljana, rodbina, kumovi i prijatelji – stajalo u umrlicu koju je uradila porodica.

Podsećanja radi, kako je Repbulika već pisala, iako je izdat zvaničan nalog da se uradi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog tragedije koja je zadesila porodicu Kodić, prizor koji je porodica, ali i pripadnici Hitne pomoći zatekli u stanu pokojnog Aleksandra, malo je reći da ledi krv u žilama.

– Stavično je sve izgledalo, ne mogu vam to ni opisati. Aleksandra su našli potpuno ukočenog, od glave do pete! Urlici su odzvanjali zgradom, ova smrt je sve potresla, još taj prizor… Hitna pomoć je odmah ustanovili smrt i konstatovali su da je telo potpuno ukočeno, ali da nisu sigurno šta je uzrok. Još uvek se čekaju nalazi obdukcije. Rečima ne mogu opisati tu bol koja je sve zadesila. Dečko koji se nikada u životu nije žalio ni na šta, bio za primer drugima, i ovakva sudbina da ga zadesi… Strašno, tuga – istakao je izvor blizak ožalošćenoj porodici za Republiku.

Inače, ovu stravičnu priču i reči našeg izvora potvrdila je i komšinica, koja nam je otkrila do sada nepoznate detalje.

– Našli su ga ukočenog, ja posle stvarno ne znam šta se sve dešavalo. Bila je i Hitna pomoć ovde na licu mesta, ali nažalost ništa nisu mogli da učine. Komšinica mi je rekla da mu nekoliko dana nije bilo dobro, da je došao kući da se odmori. Majka mu je ovde, u ovom stanu. Ovo je velika tregedija, jadno dete – rekla je gospođa za Republiku.

republika.rs