Početna Showbiz ANA NIKOLIĆ POKAZALA STAN U TOTALNOM HAOSU! Pjevačica zgrozila pratioce – piksla...

ANA NIKOLIĆ POKAZALA STAN U TOTALNOM HAOSU! Pjevačica zgrozila pratioce – piksla na krevetu, otpaci hrane po podu! RUSVAJ!

Pevačica Ana Nikolić podelila je video na kome se vidi koliko joj je neuredno u stanu gde živi. Sve je razbacano, ništa nije na svom mestu.

Pevačicin stan je u totalnom haosu, pa se tako mogu videti otpaci od hrane pored kreveta, ali i maramice razbacane po podu.

Podsetimo, pevačica je muzikom počela da se bavi još kao mlada devojka, međutim, novac za sebe počela je da zarađuje i pre toga, pa je tako njen prvi posao bio konobarisanje.

– Kada sam počela da izlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare, jer nemaju. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog leta je procvetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna”, pričala je Ana.

Kurir.rs / Alo