Početna Showbiz “Teško je noću isplakati se…” Jelena Karleuša prvi put o borbi i...

“Teško je noću isplakati se…” Jelena Karleuša prvi put o borbi i suzama gorkim poput pelina

Podelila je ovo sa publikom…

Pop zvezda Jelena Karleuša objavom albuma “Alfa” i “Omega”, napravila je pravu revoluciju. Ipak, pesma “Karlyb*tch” podigla je najviše prašine, kako zbog teksta tako i zbog spota.

Jelena se sada osvrnula na ovaj projekat, te otkrila šta stvarno stoji iza njega.

– Ova pesma, ovaj tekst, ovaj spot, ovi kostimi opisuju moju borbu, snagu, usamljenost. Ne, nije ovde poenta u “soku od moje p…e”, ovde je poenta u inatu, u istrajnosti kada je reč o borbi sa predrasudama, stereotipima, malograđanštinom. Teško je biti vanzemaljac u svojoj zemlji, teško je biti drugačiji, govoriti i misliti drugačije, oblačiti se i pevati drugačije od onog na šta su svi navikli – poručila je ona.

– Teško je isplakati more suza noću, a ujutru biti jači nego juče. Ali kada vidim odanost i vernost mojih fanova, njihovu zahvalnost, veru u mene, njihovu sreću i želju, meni odjednom ništa nije teško. Zbog njih sve loše pada u peti plan, jer jedan moj fan vredi kao 100.000 hejtera. Jedna lepa reč meni znači kao čitav Univerzum. Zahvalna sam kad neko istetovira moje ime, lik ili tekst pesme, kad mi neko napiše da iz moje snage crpi inspiraciju da se bori i nastavi, ja znam da imam misiju da budem ALPHA i u životu i u poslu – napisala je Jelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

A kako izgledaju pomenuti kadrovi spota JK, o kom je pisala na socijalnoj mreži Instagram, pogledajte klikom na OVAJ LINK.

BONUS VIDEO:

    

sd.rs