Početna Showbiz Ovo su ljepotice koje je ljubio Metju Peri: Kajao se što ovu...

Ovo su ljepotice koje je ljubio Metju Peri: Kajao se što ovu glumicu sa kojom je bio 6 godina nije oženio

U 54 godini umro je čuveni glumac Metju Peri, koji će ostat upamćen najviše po ulozi Čendlera Binga u megapopularnoj seriji “Prijatelji”.

Američki mediji prenose nezvanična saznanja da se Peri utopio u svom stanu u Los Anđelesu.

Nezvanična saznanja su da ga je lični asistent zatekao u đakuziju.

https://www.youtube.com/watch?v=BrsGZtRfGeQ

Metju Peri se iza kamere borio sa zavisnošću od narkotika i alkohola. Godinama je bio zavisan od lekova protiv bolova zbog čega je bio na rehabilitaciji.

Glumac je u memoarima pisao o najtežim periodima života, ali i o prošlogodišnjoj borbi sa viškom kilograma.

Peri nije bio oženjen i nije imao dece. Bio je samac u trenutku smrti, a njegova poslednja verenica bila je Moli Hurvic, sa kojom je otkazao veridbu 2021. godine.

Veza Metjua Perija sa Moli Hurvic bila značajno poglavlje u njegovom životu. Počeli su da se zabavljaju 2018. godine, a njihova ljubavna priča je na kraju dovela do veridbe u novembru 2020.

Peri je često pohvalno govorio o Moli, opisujući je kao „najbolju ženu na planeti“. Uprkos Perijevoj slavi, par je svoju vezu držao u tajnosti, a veridba je bila javna potvda njihove ljubavi.

Nakon samo šest meseci odlučili su da se raziđu. Peri je naglasio da ponekad veze jednostavno ne funkcionišu, a Moli je glumcu poželela sve najbolje.

Ko je Moli Hurvic?

Moli je rođena 13. jula 1991, te je 22 godine bila mlađa od Metjua. Moli Hurvic je menadžerka i producentkinja, a živi u Njujorku i LA.

Metju je takođe imao romansu sa Trišom Fišer, polusestrom Keri Fišer.
Gvinet Paltrou i Peri imali su kratku aferu pre nego što su „Prijatelji“ emitovani 1994. godine.

Džulija Roberts je izlazila s Perijem, a njihova veza počela je tokom snimanja epizode “Prijatelji“. Međutim, raskinuli su posle nekoliko meseci.

304422 21: Actor Matthew Perry and actress Julia Roberts hug each other on the set of “Friends.” (Photo by Liaison)

Peri je bio u vezi s producentkinjom Gabrijelom Alan, koju je zvao Gabi, tokom perioda kada se borio sa alkoholom.

Džejmi Tarses, koja je preminula, bila je značajna veza za Perija. Podržavala ga je tokom njegove borbe sa zloupotrebom supstanci, ali su na kraju raskinuli.

Rejčel Dan bila je Perijeva devojka dve godine, a njihov raskid je bio prijateljski, uglavnom zbog njegove posvećenosti odvikavanju.

Nataša Vagner, ćerka Natali Vud i Ričarda Gregsona, bila je Perijeva devojka, ali raskinuli su „jer mu je trebalo više“.

Najduže je bio u vezi sa Lizi Kaplan – šest godina. Razišli su se i Peri se kajao što se nije njome oženio.

Moli Hurvic bila je poslednja žena sa kojom je Peri imao ozbiljne namere, raskinuli su veridbu 2021. godine zato što je Moli otkrila da je Peri slao poruke jednoj 19-godišnjoj devojci.

Pictured: Matthew Perry,Molly Hurwitz / Profimedia

Uprkos brojnim romansama, umro je sam.