Početna Showbiz DEA ĐURĐEVIĆ JE OVO PRVI PUT REKLA PRED NARODOM: 12 godina nema...

DEA ĐURĐEVIĆ JE OVO PRVI PUT REKLA PRED NARODOM: 12 godina nema kontakt sa ocem, drhvatim glasom priznala, pa počela da plače

Voditeljka Dea Đurđević sa ponosom ističe koliko je bliska sa majkom.

Ona je prvi put progovorila i o ocu, te istakla da joj je to izuzetno bolna tema.

– O tati nikad nisam pričala. On je bio tu do neke moje 20 godine i posle je samovoljno odlučio da ode. Otišao je iz mog života, iz našeg. Kada se razveo od mame, razveo se i od mene. Sada mi je ravna linija, a tada sam jako patila. Tata mi se već 12 godina ne javlja uopšte – rekla je Dea, pa drhtavim glasom dodala da ne bi želela previše da dira u bolnu ranu.

– Moram da se ispravim, javio mi se samo za vreme nesreće i posle toga više nije. Ne bih da pričam o tome, prosto da otvaram stare rane. Takvo odrastanje me je odredilo da budem jača. Više sam odrasla sa dečacima nego sa devojčicama. Prava sam muškarača, sve sređujem za pet minuta, svaki problem. To sam nekako naučila, išla sam na utakmice i od najvijača sam naučila šta je lojalnost i ljubav – rekla je voditeljka.

Inače, Dea je priznala šokantnu stvar, a to je da je kao beba mrtva rođena, te da je zaplakala u trenutku kada su od nje doktori digli ruke. Kako i sama kaže to je za njenu majku bio najpotresniji trenutak, kao i nesreća koju je doživela pre nekoliko godina. Ipak, uprkos svemu Dea ističe da je večiti borac i da voli život.

Kurir / Informer