Početna Showbiz “JOŠ SAM BIO I BLAG PREMA NJOJ!” OGNJEN AMIDŽIĆ ODGOVORIO SELMI BAJRAMI...

“JOŠ SAM BIO I BLAG PREMA NJOJ!” OGNJEN AMIDŽIĆ ODGOVORIO SELMI BAJRAMI NA DRAMU KOJU JE NAPRAVILA U NJEGOVOJ EMISIJI

13, September, 2018, Belgrade - Hello red carpet party held in Geozavod building. Ognjen Amidzic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 13, septembar, 2018, Beograd - Hello zurka odrzana u zgradi Geozavoda.. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Selma Bajrami je otvoreno negodovala zbog načina na koji je voditelj Ognjen Amidžić razgovarao sa njenim kolegom Erom Ojdanićem, te se sada oglasio i on sam i ispričao svoj ugao gledanja na celu ovu situaciju.

– Znamo se godinama i emisija funkcioniše tako kako funkcioniše i ja se uvek trudim da sve bude zabava i široko i otvoreno. Selma je pokušala u nekom trenutku nešto, ja sam, veruj mi, bio blag, ali vrlo korektan, a i činjenica je da sam objasnio neke stvari, koje ne bi trebalo da se dovode u pitanje – istakao je Ognjen za Scandal.

– I sama je shvatila i izvinila mi se, vidim da je danas neke objave stavljala, da se to nije odnosilo na mene, tako da okej. Mislim da je i sama razumela, tako da to što se desilo, mislim da je potpuno nešto drugo u pitanju, a ne ono što je ona pokušala da spakuje. Jer, prvo nijednog trenutka ništa njoj nije bilo upućeno, emisija je živa i nekad u ovom smeru, nekad ode u onom smeru, ali konkretno, to je zabava koja se tiče najrazličitijih sfera života. Konkretno njoj ništa nije bilo upućeno, bukvalno ništa – dodao je Amidžić.

Podsećanja radi, Bajramijevoj je zasmetao razgovor o Ojdanićevom ljubavnom životu.

Selma: “Jako važna informacija sa koliko je spavao.”

Ognjen: “Da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa sa koliko je žena spavao?”

Selma: “Ovo nije prvi put da mi je neprijatno u emisiji. Ovo gledaju i moji roditelji, hajmo malo poštovanja. Ovo nije takva emisija.”

PULSONLINE.RS