Početna Showbiz “SPAVALA SA DESETORICOM U RIJALITIJU, DOBILA EMISIJU, PA MENI KAŽE: ‘ZDRAVO, KOLEGINICE’!”...

“SPAVALA SA DESETORICOM U RIJALITIJU, DOBILA EMISIJU, PA MENI KAŽE: ‘ZDRAVO, KOLEGINICE’!” LEA KIŠ POBIJESNILA ZBOG DRSKOSTI NOVOPEČENE VODITELJKE

Voditeljka Lea Kiš nije ostala imuna na činjenicu da je sve više nekadašnjih učesnica rijaliti šou-programa koje postaju voditeljke, te je jasno i glasno poručila da one nisu njene koleginice.

– Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni: “Zdravo, koleginice” jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja – istakla je Lea za Novu.

– To je sramotno za našu profesiju, onda imate tabloide koji to podrže i vi posle dve godine pomislite da je moguće da neko bez znanja dobije priliku da nešto predstavlja na ekranu, bilo koja televizija, sa nacionalnom frekvencijom, privatnom, nije bitno bitno je da smo mi sami učinili to da naša profesija više ne postoji i da je televizijski novinar profesija koju može da radi svako – dodala je Kišova.

BONUS VIDEO:

PULSONLINE.RS