Početna Rijaliti SANJA I MARKO NAKON RIJALITIJA ULOŽILI SVE PARE U BIZNIS! Kupili nekretninu,...

SANJA I MARKO NAKON RIJALITIJA ULOŽILI SVE PARE U BIZNIS! Kupili nekretninu, a smislili su i ime za dijete: Priželjkuju kćerkicu!

Rijaliti par Sanja Grujić i Marko Stefanović, nakon rijalitija i posle mnogih nagađanja, uspeli su da opstanu u vezi, a nedavno su kupili stan, u njenom rodnom gradu, Sremskoj Mitrovici.

Bivši rijaliti učesnici, nakon učešća u poslednjoj sezoni “Zadruge“, postali su nerazdvojni, te su zajedničke dane provodili kako kod Sanjinih roditelja u Mitrovici, tako kod Markovih roditelja, ali sada su odlučili da za sebe, pazare, jedan mali kutak, koji su zajedno uređivali.

– Otišli smo u periferiju, zbog posla, ali i zbog mirnijeg život- kaže Sanja, dok njen izabranik ističe da su tek počeli sa uređenjem doma.

– Moramo još da uredimo, da ubacimo police, sve je sveže, tek smo se uselili. Imali smo neke bitnije stvari, sve ćemo da slažemo vremenom i da skockamo u jednu našu malu kutijicu, da bude pravi domčić.

Sanja i Marko, bi voleli da se uskoro ostvare i kao roditelji, a ime za ćerku su već odabrali.

– Neka bude živo i zdravo, ali bih voleo da mi prvo dete bude ćerkica, da se ostvarim u skorije vreme kao roditelj. Sa Sanjom sam pričao oko imena, i baš mi se sviđa ime Dunja, i njoj se isto sviđa, njenoj mami je to isto omiljeno ime, ali i mom tati- rekao je Marko.

Nakon rijalitija, ljubavni par odlučio je da se ne vraća istom, te su započeli jedan od privatnih biznisa, Markova lepša polovina otvorila je salon i izdvojila pozamašnu cifru novca.

– Mislim da će biti veća dobit, nego što je bilo ulaganje. Ne treba se zaletati, postepeno kako se posao razvija, razvijaće se i ambijent. Uložila sam pola miliona dinara u salon- iskrena je bila Sanja.

Kurir.rs/Blic