Početna Showbiz Ona je izgubila kćerku, a njega se majka odrekla: Eva Ras i...

Ona je izgubila kćerku, a njega se majka odrekla: Eva Ras i Bojan Tomović jedno drugom kao utjeha

Eva Ras i Bojan Tomović glume majku i sina u njegovom spotu

Iako se neprestano bori za ozbiljnom bolešću Bojan Tomović je odlučio da se novim spotom vrati na muzičku scenu i zasija u punom sjaju kao što je sijao na početku svoje karijere, kada je bio jedan od najpopularnijih pevača. I dok drugi pevači za spotove angažuju starlete i manekenke, Tomović je odlučio da se u ulozi njegove majke u spotu nađe proslavljena glumica Eva Ras.

Za mnoge je ovaj spot veoma emotivan s obzirom na to da Eva Ras i Bojan Tomović imaju veoma tužnu životnu priču. Naime, glumici je početkom devedesetih godina preminula ćerka Kruna, a pevač je nedavno priznao da ga se majka odrekla kada je saznala da je bi.eksualac.

– Otkad sam ostarila, ko god me zove, sve idem da radim. Imam spot i sa Mirom Škorić. Bojan me je pozvao dva, tri dana pre snimanja. Bilo je sve u redu, a otkad sam ostarila, ni u šta se ne mešam. Mislim da bolest ne treba da bude tabu tema, mnogi smatraju da je pisanje romana lekovito, a ja ne mislim – rekla je Eva za Kurir.

– Jedino kad radim sa ljudima koji imaju 40 godina, oni su duplo mlađi od mene, pa me previše poštuju, a gluma se vidi da je dobra kad ne glumite. To smo uradili za nekoliko sati i na kraju je pukla guma na autu, pa sam peške došla kući. Ali sam bila srećna, jer sam se lepo prošetala i upila sunčev zrak i bilo mi je mnogo lepo – otkrila je proslavljena glumica.

svet-scandal.rs