Početna Showbiz “SRAMOTA, OVO JE OTAC?” Adaktar ponovo razbjesnio naciju: Najviše volim drugog sin,...

“SRAMOTA, OVO JE OTAC?” Adaktar ponovo razbjesnio naciju: Najviše volim drugog sin, prvi je ženin, ćerka još nema mjesto!

Adam Adaktar novom izjavom ponovo je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Domaća javnost je prošle godine, zahvaljujući rijalitiju “Adaktarovi” imala prilike da zaviri u život porodice koja se proslavila kozmetičkim salonom u kojem sve dame s domaće scene rade obrve. Videli smo njihovu kuću na Dedinju, automobile koje vozi “bog obrva” Adam Adaktar, koji je nedavno otkrio i da planira izgradnju još jedne kuće.

Samoprozvani “Bog obrva” u žižu javnosti dospeo je i zbog svog ponašanja i izjava, a kada je otkriveno da dolazi iz Čačka kao i šta je radio na početku karijere, na mrežam je nastao haos. Nakon što je sve iznenadio novim izgledom, Adam je sad ponovo postao glavna meta komentarisanja na mrežama zbog svoje nove izjave.

On je sa partnerkom Anđelom dobio troje dece – dva sina i ćerku, koja je došla na svet prošle godine. Nakon što je rekao da njegova deca neće ići u školu, Adaktar je sada izjavio da najviše voli svog drugog sina, te da najmlađa ćerka još uvek nije zauzela mesto u njegovom srcu. Njegova izjava ubrzo je počela da se širi na Tviteru gde su korisnici ove mreže žestoko osudili njegov potez.

“Ja najviše volim svog drugog sina, to je moje omiljeno dete, poklopili smo se stoprocentno. Naravno volim i svog prvog sina, ali on je više Anđelino dete. Ćerku kad vidim rastopim se, ali njeno mesto još uvek nije zazeto jer je verovatno mala još, ali kad bude zauzela možda ona bude novo omiljeno dete”, rekao je on za Hajp i dodao: “Moja deca su najbolje vaspitana deca, nije fraza. Kada im se kaže ‘soba’, onda se ide u sobu. Zna se šta može”.

Tviteraši su neprestano komentarisali njegovu izjavu – “Šta sam ja upravo čuo…”, “Sram da te bude, i ovo je otac”, “Jako žalosno da neko može ovako nešto da izjavi”, “Da li je moguće da jedan otac ovo izjavi”… samo su neki od komentara ispod snimka koji kruži mrežama.

mono.rs