Početna Zanimljivosti OVO JE NAJVEĆI STRAH TEE TAIROVIĆ: Svake nedjelje upada u istu agoniju,...

OVO JE NAJVEĆI STRAH TEE TAIROVIĆ: Svake nedjelje upada u istu agoniju, a često zna da nekontrolisano napravi haos “Presjeklo me je”

Tea Tairović deluje kao prava lavica na sceni, međutim svojevremeno je priznala da i ona ima strahove koje ne može da prebrodi. Ona je otkrila svoj najveći strah zbog koga je jednom izazvala haos u povratku sa nastupa iz Nemačke.

Naime, Tea je priznala da se plaši letenja avionom, i da se nikako nije oslobodila straha iako leti i po nekoliko puta nedeljno.

Tea Tairović otkrila svoj najveći strah

– Živa istina, verovali ili ne, ali koliko letim napravila sam patern kada sedim sa desne strane bude dobar let, a sa leve strane bude uglavnom turbulentan. Imam i aplikaiju koja pokazuje vreme i kakav će biti let, kao i potencijalne turbulencije – kaže pevačica koja je jednom prilikom izašla iz aviona pred samo poletanje.

– Desilo se da sam pred jedan let u Štutgartu ja sam videla da jako duva i rekla sam da će biti nešto. Čim sam videla da kasni poletanje, rekla sam da neće poleteti. Ulazim na aplikaciju tamo sve crveno. Kada smo ušli u avion mene je samo preseklo i ustala sam i rekla da ja ne idem. Ovi moji pokušali da me smire, nije bilo šanse, kažem ja njima da ostanu, ali ja idem. Bio je i neki Rus na avionu koji kada me je video ustade i on i izađemo mi. Posle 45 minuta me zove saradnik i kaže da avion neće poleteti – ispričala je jednom prilikom za medije.

Kurir.rs/Grand