Početna Showbiz “ONA JE MENE IZDALA” Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović posle zabrane...

“ONA JE MENE IZDALA” Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović posle zabrane prilaska pjevačici, ovako se pere: “Uništila mi je život”

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je srela svog bivšeg dečka S.Č kojeg je prijavila za uznemiravanje, u policijskoj stanici, kao i da se plaši za svoju bezbednost.

Ovim povodom oglasio se i on kako bi prokomentarisao njene navode.

– Ja sa njom više nemam nikakav kontakt, prvi je nikada ne bih kontaktirao posle izdaje. Ona mi je uništila život – rekao je Stefan za Informer.

Podsetimo, Aleksandra je sada samo za “Blic” otkrila da je bivšeg dečka srela u policijskoj stanici.

– Sad sam ga srela u policijskoj stanici. Nismo imali kontakt, on je kolima išao i svirao mi. Užasno se osećam, idem da odmaram. O zabrani prilaska nisam raspoložena da razgovaram, posebno što znam da je još uvek tu. Ne osećam se bezbednije sa tim papirom, ali se nadam da će uskoro da napusti Srbiju. Želim da se završi ova tema i da se posvetim karijeri. Svaki minut mi stižu poruke gde je i sa kim je sve bio i to paralelno sa mnom. Oko 50 devojaka mi se javilo. Mislim da je on stvarno za lečenje – rekla je Aleksandra, pa dodala:

– Nisam se smirila. Plašim se i da spavam. Vanja je stalno tu, uvek je neko sa mnom dok ne budem sigurna da je napustio Srbiju. Sve mu najbolje želim, samo da ide dalje od mene. Imam puno nastupa i mislim da će mi to biti utočište.

blic.rs