Početna Showbiz MLADENOVIĆKIN BIVŠI JURIO NATAŠU BEKVALAC! Stefan bio siguran da će Nata pasti...

MLADENOVIĆKIN BIVŠI JURIO NATAŠU BEKVALAC! Stefan bio siguran da će Nata pasti na njegove mišiće! Evo šta se desilo u Crnoj Gori

Bivši dečko Aleksandre Mladenović Stefan Č. kojeg je zvezda “Granda” prijavila policiji progranja poznate dame sa javne scene.

On je široj javnosti postao poznat nakon što se saznalo da je u vezi sa pevačicom iz Sanmarinovca, ali ona nije jedina koju je uznemiravao. Kako saznajemo, letos je u Crnoj Gori na sve načine pokušao da dođe do Nataše Bevalac na nastupu gde je pevala.

– Kad vidi poznatu ženu Stefan se izgubi. Retke su poznate dame sa naše estrade koje on nije startovao na društvenim mrežama. Samo je Aleksandra pala na njegove reči i poruke koje joj je slao. Letos je bio u Crnoj Gori i na nastupu je jurio Bekvalčevu. Hteo je pošto-poto da se upozna sa njom, ali ga je obezbeđenje kluba u Budvi u tome sprečilo. Stajao je kod njene bine, dobacivao, ali ona nije reagovala. Želeo je da ga spazi i da joj se nabacuje. On o sebi ima visoko mišljenje i bio je uveren da će Nataši da se svide njegovi mišići.Takav je on, navalentan, misli da je faca i frajer. Ali istina je skroz drugačija. Živi sa roditeljima, nema stalan posao i šlepa se uz druga koji ima pare. Nije mi uopšte čudno to kroz šta prolazi Aleksandra jer je on video da je zlatna koka. Hteo je da se udomi kod nje i vozio je njen automobil, a nema pas za šta da ga ujede – priča naš izvor koji Stefana odlično poznaje.

Inače, Stefan ne živi u Beogradu već u Sarajevu, ali je poslednjih meseci u Srbiji gde je započeo vezu sa Aleksandrom. Na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz Dubaija, skupocenim automobilima, plovilima i motorima.

Mladić je napravio skandal ispred stana pevačice nakon čega se najpre sam prijavio u policijsku stanicu, gde mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska Aleksandri. Nakon toga je ponovo došao ispred njene zgrade gde je pokušavao da uđe u njen stan i zahtevao komunikaciju s njom, posle čega je i priveden i zadržan u policijskoj stanici.

– Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima. Loše se osećam, on je veoma nestabilan psihički. Sada se plašim za svoju bezbednost. Ne znam šta je u stanju da uradi u besu – rekla je za Informer Aleksandra.

kurir.rs