Početna Showbiz MLADENOVIĆKA OSTAVILA DEČKA KAD JE SAZNALA DA RADI KAO ŽIGOLO U DUBAIJU!...

MLADENOVIĆKA OSTAVILA DEČKA KAD JE SAZNALA DA RADI KAO ŽIGOLO U DUBAIJU! Komšije otkrivaju sve detalje skandala: Šokirani smo!

Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje, a on je ubrzo nakon prijave priveden u policiju, pa je pušten posle nekoliko sati.

Ova vest je odjeknula u ponedeljak uveče na svim portalima, a ubrzo smo mogli da vidimo pevačicu ispred policijske stanice, gde je došla u pratnji dve policijske patrole. Po izlasku je novinarima rekla da je to morala da uradi jer je Stefan danima proganja, te da joj je ugrožena bezbednost.

– Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je uznemirena pevačica.

Dok je to ona pričala, Stefan je na društvenim mrežama počeo da objavljuje privatne prepiske s pevačicom, iz kojih se vidi da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

– Tražiš ribe, a sa mnom si. Sramota. I bio si s nekom u Sarajevu. Kaže da si je tukao. Poslala mi je devojka sve – napisala je pevačica Stefanu u poruci, na šta joj je on javno odgovorio:

– Op, još sam i tukao cure. Pa nek javno objavi i dokaze. Odmah, evo, koju sam ja prstom dotakao. Dušmansku vam majku je*em! – napisao je on, uz nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Tu nije bio kraj, pa je Aleksandra optužila bivšeg dečka i da ima sklonosti ka istom polu.

– Idi i ne vraćaj se više! Voliš muškarce, varao si me, naručivao si devojke. Imao si pre nedelju dana drugu s kojom si dugo. Mrtav si za mene! Mrtav! – napisala je Mladenovićka, a ubrzo je dobila i odgovor.

– Nikad se nismo videli, upoznali, a prvu noć me je zvala kod sebe u stan, gde sam boravio tri, četiri dana, mrtva pijana… I ja nastavim vezu s takvom devojkom. Prvo krevet, pa upoznavanje, a ovako glumi poštenje. Prvu noć kada sam došao, otvoreni kondomi i fioka, fale dva. Ko zna gde je bila burna noć. Toliko od mene – napisao je Stefan na Instagramu.

Ekipa Kurira juče je otišla ispred zgrade gde živi Aleksandra. Pokušali smo da stupimo s njom u kontakt, ali nam se nije javila. Tamo smo sreli njenu komšinicu, koja nam je otkrila šta se sve dešavalo tokom drame u Velikom Mokrom Lugu.

– Ovde je bio haos. Svi smo i dalje u šoku. Ovaj Aleksandrin je došao tu i lupao je po zgradi, vikao. Koliko sam ja čula od Aleksandre, ona je njega izbacila iz stana pre nekoliko dana, kad su se žestoko posvađali jer nije htela da ga zvanično predstavi svima kao dečka, što je njega baš iznerviralo. On je tad otišao, a Aleksandra je u međuvremenu dobila razne prepiske i dokaze da je Stefan zapravo muški žigolo, koji ima odnose i s muškarcima i ženama za novac i da zbog toga i ide u Dubai. Tad je poludela. Onda je on u ponedeljak došao ovde, zvao je i lupao. Ona je izašla, počela je da viče i da ga naziva pe*erom i ku*vom. Ponavljala je da je ostavi na miru i da će zvati policiju. On je počeo i da plače, rekao je da će se ubiti, da ne može bez nje, da to neki ljudi rade namerno kako bi ih razdvojili. Posle je tu satima sedeo u kolima, svirao. Svi smo prestrašeni – rekla nam je na kraju uplašena komšinica.

Stefan je juče oko podneva pušten iz pritvora, pa je na Instagramu opet objavljivao poruke kako je sve u redu, da i dalje voli Aleksandru, a postavio je i njihove zajedničke fotografije.

kurir.rs