Početna Showbiz MILICA PAVLOVIĆ SE RASPLAKALA NA SKLAPANJU UGOVORA SA ŽIKOM I POPOVIĆEM Nije...

MILICA PAVLOVIĆ SE RASPLAKALA NA SKLAPANJU UGOVORA SA ŽIKOM I POPOVIĆEM Nije htjela da potpiše zbog jedne stavke: “Izgurala je svoje”

Muzička zvezda Milica Pavlović (32) već 12 godina je na estradnom nebu, a njeni profesionalni počeci vezani su za učešće u poznatom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Ona je davne 2011. godine, kada se prijavila za takmičenje, plakala, i to pred potpisivanje ugovora sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem.

Milicu su njih dvojica uspeli da rasplaču, nakon što su je pozvali da posle audicije potpiše ugovor o učešću u takmičenju. Kada su joj dali ugovor, kako bi ga prelistala i sutra odlučila da li će potpisati i početi da se takmiči, Popović i Jakšić došli su na ideju da Milici daju nadimak – Mimi.

Njoj se nadimak uopšte nije svideo, pa je na potpisivanju ugovora zaplakala pred njima, te im nagovestila da joj sve odgovara u ugovoru, ali da ga neće potpisati ukoliko bude morala da dobije nadimak, piše “Telegraf”.

– Pre nego što je potpisala ugovor da postane učesnik, još pre početka emitovanja, Milica je već pustila prvu suzu. Popović i Žika predložili su da Milica dobije umetničko ime Mimi. Ona je plakala taj dan, jer se suočavala sa čelnicima tako velike produkcije. Na kraju je, naravno, uspela da izgura i ostane bez umetničkog imena – otkrio je izvor za pomenut medij.

blic.rs