Početna Showbiz SKANDAL! Aleksandra Mladenović u jeku drame sa bivšim: On je psihopata, ukrao...

SKANDAL! Aleksandra Mladenović u jeku drame sa bivšim: On je psihopata, ukrao mi je mnogo novca i prijetio samou.istvom!

Aleksandra Mladenović se oglasila za medije i otkrila da je imala mnogo problema sa mladićem sa kojim je bila u vezi. Kako je rekla, on joj je uzeo dosta novca, ali i pretio da će izvršiti samou.istvo.

Na društvenim mrežama je izvesni mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su pevačica Aleksandra Mladenović i on u vezi.

U prvih nekoliko storija on je pokazao kako ljubav cveta među njima, a kasnije je objavio materijal koji pokazuje kako su njih dvoje ipak zaratili. Naime, Aleksandra je njega optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu devojku.

Tim povodom se oglasila Aleksandru koja je rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.

– Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je Aleksandra Mladenović za medije.

Kurir.rs/Informer