Početna Showbiz “RADILI SMO NA BEBI, PRIJAVILA ME U BIJESU” Mladenovićkin bivši platio kaznu...

“RADILI SMO NA BEBI, PRIJAVILA ME U BIJESU” Mladenovićkin bivši platio kaznu 3.000 €: Svjesno je htjela da me pošalje u zatvor

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Čečen po napuštanju pritvora u kojem je bio nakon što ga je pevačica prijavila za uznemiravanje oglasio se na Instagramu gde je objavio nekoliko fotografija sa zvezdom “Granda” i napisao da je voli, a sada je za medije otkrio svoju stranu priče.

On priča skroz drugačiju priču od pevačice koja je, kako je izjavila, prošla kroz trodnevnu agoniju.

– Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela – kaže i nastavlja:

– Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugo. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam – kaže Stefan, pa dodaje:

– Ona me je prijavila u besu, sve najgore je rekla o meni. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren. Žao mi je što se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Na pitanje da li je pevačica, kojim slučajem u drugom stanju, Stefan odgovara:

– Ne znam, ali ako jeste, od Boga je – kaže Stefan.

Aleksandra je istakla da se plaši za svoju bezbednost i da želi da Stefan bude deportovan iz Srbije.

Kurir/Informer