Početna Showbiz OVE SAVJETE JE LEPA BRENA DOBILA OD SVOJE SVEKRVE NA DAN VJENČANJA

OVE SAVJETE JE LEPA BRENA DOBILA OD SVOJE SVEKRVE NA DAN VJENČANJA

Lepa Brena izgovorila je sudbonosno „da“ svom Bobi davne 1991. godine, a o njihovoj svadbi se pisalo i pričalo godinama.

Čak je i drugi dnevnik tadašnje televizije Beograd emitovao prenos svadbe veka sa koje je, inače, izveštavala cela Juga, a malo ko zna da je pre samog venčanja Brena dobila savete zlata vredne od svoje svekrve.

Instrukcije Bobine majke upućene najvećoj balkanskoj zvezdi ticale su se uglavnom domaćinstva i nisu se mnogo razlikovale od onoga što je u detinjstvu mogla čuti od svoje majke.

Svake godine se kuća kreči, svakog proleća posteljina pere, jastuci vetre ili menjaju, a bilo je naravno i kulinarskih saveta.

Podsetimo, Brena i Boba zavetovali su se na večnu ljubav sedmog decembra, a raskošno svadbeno veselje upriličeno je u u hotelu “Interkontinental”, koji je tada bio najluksuzniji u celoj Jugoslaviji.

Mlada i mladoženja su prvo dočekali zvanice u holu hotela. Ona u elegantnoj plavoj haljini, on u svečanom crnom odelu pozdravljali su se sa gostima i davali izjave medijima koju su pomno izveštavali sa venčanja veka.

Brena se kasnije presvukla i zasijala u specijalno dizajniranoj venčanici. Luksuznoj svadbi prisustvovao je veliki broj estradnih ličnosti, pevača, voditelja, glumaca i sportista, piše Grand.

pulsonline.rs